Individuele coaching

Paardencoaching kan iedereen helpen. Is een paard net een maatje te groot voor jou, dan hebben wij ook pony's waarmee je een sessie kunt doen. Daarbij werk je aan je eigen coachvraag. Denk daarbij aan iets waar je tegen aanloopt op je werk of in je privéleven; een lastige keuze die je moet maken; iets wat je in je gedrag of overtuiging in de weg zit of iets anders. Maar ook als je niet direct een coachvraag hebt kan een sessie onverwachts leiden tot mooie inzichten. Tijdens een sessie komt via het paard naar boven wat gezien wil worden en wat een mogelijke onderliggende oorzaak is van waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt. 

 

Een sessie zorgt langere tijd voor diverse persoonlijke inzichten. De impact zal nog lang doorwerken en heeft regelmatig een groter effect op je hoofd en lichaam dan vooraf gedacht. Daarbij wordt een proces tot verandering in beweging gebracht. Ik heb volledig vertrouwen in dit proces.

 

 

Soms kan een éénmalige sessie je al voldoende inzichten geven om het gewenste in gang te zetten. Mocht een eerste ervaring nog niet al je vragen beantwoorden, dan is het natuurlijk mogelijk om samen een traject uit te stippelen met enkele sessies. Tijdens deze sessies is dan voldoende gelegenheid om te experimenteren met nieuw gedrag, nieuwe gevoelens en nieuwe gedachten.