Graag stellen wij ons even voor

Wij wonen met onze 2 kinderen in Doornenburg. Langzaam maar zeker hebben wij de beestenboel rond ons huis uitgebreid en inmiddels heeft het wel iets weg van een kleine kinderboerderij. In de loop der jaren kwamen wij tot de ontdekking dat wij beiden een grote passie delen: het coachen en begeleiden van mensen in hun geluk.

Nathalie van Straaten

(Erkend Paardencoach)

Wij hebben 2 paarden en 3 pony's waar regelmatig op gereden wordt. Daarbij heb ik ervaren dat de band tussen mens en dier een hele bijzondere is. Bij Educatief Centrum Keulseweg in Pijnacker heb ik de opleiding voor Equine Assisted Coach gevolgd en kan ik nu zelf met onze eigen dieren coachingssessies begeleiden. 

Daarnaast werk ik in Ede op school "De Toekomst" voor Voortgezet Speciaal Onderwijs. Daar geef ik ondermeer met veel plezier training aan de hand van het Rots en Water - Programma.

Martijn van Straaten

(Erkend Professioneel Innovatie Trainer en Coach)

In mijn werk als leidinggevende bij een woningcorporatie kwam ik tot de ontdekking dat je als organisatie pas echt succes gaat boeken als je stuurt op je mensen en niet op de inhoud. Als mensen echt in hun kracht zitten, dan maken zij zich drukker om het behalen van resultaten dan ik. Maar wanneer zit je nu in je kracht? Naar mijn mening is dat als je voluit kunt zeggen: "Ik kan mezelf zijn." In de loop der jaren hebben wij echter geleerd om vooral te doen wat anderen van ons verwachten. Ik wil helpen om weer terug te gaan naar eigen normen en waarden en van daaruit komen tot een echte balans tussen privé en werk.